Banner3
Välkommen till PTA Plastic AB

Nyköping på Arnö Industriområde. Företaget är specialiserat på formsprutning av tekniskt krävande formgods samt formgods med högt ställda ytfinishkrav. PTA Plastic kan vara en total leverantör för alla delar. Vår kompetens innefattar teknisk konsultation, konstruktion i SolidWorks, framtagning av formverktyg, prototyper, märkning och tryckning av plastdetaljer samt montering av delsystem eller kompletta moduler.

PTA Plastic bistår gärna med vår kompetens tidigt i nya projekt. Vi strävar efter att avlasta våra kunders problem genom att erbjuda våra resurser, kunskaper och erfarenheter. Vi kan hjälpa er att konstruera och utveckla er produkt på ett fördelaktigt sätt med fokus på viktiga faktorer inom formsprutning. Vi kan också erbjuda er prototyper inom de flesta tekniker.

Eftersom vi tillverkar tekniskt krävande formgods har vi god kunskap och är väl bekanta med de flesta förekommande termoplasterna. Vi hanterar även högtemperaturplaster, polymera blandningar, termoplastiska elaster samt olika kombinationer av tillsatser.

För nytillverkning av formverktyg har vi unika samarbetspartners, vilka ger oss och våra kunder en trygg process till konkurrenskraftiga priser.

Plastgranulat